ХУМА СИНЯ 100гр.

насища тъканите с кислород, за всякакъв тип коса и кожа

Цена: 0.70лв.

ХУМА СИНЯ ГЕОНЕД 100гр.

Синята глина подобрява кръвообръщенеито и насища тъканите с кислород. Има дезинфектиращо и противовъзпалително действие. Използва се също срещу пърхот и е подходяща за всякакъв тип кожа и коса.

Благодарение на уникалните лечебни свойства, основаващи се на особеностите на минералната й структура и наличието на множество микроелементи, хумата оказва комплексно почистващо, противовъзпалително и антисептично действие. Използването на хума за козметични маски освежава, успокоява и тонизира кожата, подхранва корените на косата, способства за възстановяването им. Хумата предпазва от появата на пърхот и окапване на косата. Хумата е с различен цвят, защото е от различни местонахождения и съдържа различни микроелементи. Основното действие на всички цветове хума е еднакво, но отделните хуми имат различна „сила “ и подхранват кожата и косата с различни микроелементи. Препоръчва се при използването й да се редуват различни по цвят хуми.
При разбъркване да не се използва метална посуда !

    Маска за укрепване на косата
Предварително измитата коса се попива с кърпа. Половината от съдържанието на опаковката се залива с хладка вода до образуване на течна каша. Сместа се нанася в корените на косата и след това се разнася по цялата дължина. Косата се завива с найлонова шапка. След 20-30 мин. се изплаква обилно с вода и се нанася балсам.

    Маска за лице
Хумата се залива с хладка вода до получаване на гъста каша. В зависимост от типа на кожата може да се добави яйчен белтък, жълтък, мед, зехтин или лимон. Сместа се нанася на лицето на гладък плътен слой. След  10-15 мин. се измива с топла вода и се нанася овлажняващ крем.

    Вана с хума
Хумата се разтваря във ваната с вода. След ваната тялото се изплаква с вода.

Хумата се използва само за външна употреба! Да се избягва контакт с очите! В случай на попадане в очите, да се измият обилно с вода.

Опаковка: 100 гр.

Производител: ЕТ "Геонед", България

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Свързани продукти

ГЛУХАРЧЕ – корен ГЛУХАРЧЕ – корен

Тагове: