СНЕЙЛ ЕЛИКСИР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ 200мл.

при язва, гастрит, колит

Цена: 16.20лв.

СНЕЙЛ ЕЛИКСИР С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ 200мл.

Еликсирът с екстракт от охлюви Снейл е хранителна добавка, съдържаща концентриран екстракт от охлюви и е предназначена за вътрешна употреба.

Добавката действа благоприятно върху храносмилателния тракт, като стимулира и имунната система. Действа антиоксидантно и тонизиращо.

Еликсирът с екстракт от охлюви Снейл е във вид на сироп с приятен аромат на ябълка и е предназначен за масова употреба.

Сиропът има антибактериални свойства, които се дължат на редица пептиди,поради тази причина може успешно да се прилага и с антибиотична терапия срещу инфекции на храносмилателната система, причинени от Helicobacter pylori, заедно с масло от риган.

Сиропът Снейл действа като натурален антибиотик. Концентрацията на пептиди съдържащи мед е забележителна.Те стимулират образуването на колаген, еластин и възстановяват тъканите и лигавицата.Използва се при стомашно-чревни проблеми; при проблеми на храносмилателната система; киселини и тежест в стомаха; язва, гастрит, колит, стимулира имунната система.

Допълнително добавеният витамин С, декспантенол и акациева гума в сиропа, действат подсилващо, като заедно с естествените съставки на слузта подпомагат регенеративните процеси.

Състав на препоръчвана дневна доза: Състав на препоръчвана дневна доза: Екстракт от градински охлюв 40мг.,декспантенол 0.9мг.

Помощни вещества: вода, д-фруктоза, аромат ябълка, аскорбинова киселина, гума арабика, калиев сорбат, калциев пропионат.

Начин на приложение: Два пъти дневно, преди хранене по 10 ml.

Съхранение: в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 250С и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Производител: "АЛЕКС 1977" ЕООД

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Свързани продукти

АКАЦИЯ БЯЛА – цвят АКАЦИЯ БЯЛА – цвят

Тагове: