ВИТЛЕЕМСКА ЗВЕЗДА, STAR OF BETHLEHEM 10мл.

за всички реакции на шок или травма

Цена: 20.99лв.

  ВИТЛЕЕМСКА ЗВЕЗДА, STAR OF BETHLEHEM 10мл.

Принцип: Гарванският лук е свързан с душевния потенциал на пробуждането и насочването. В отрицателно състояние на гарвански лук човекът е застинал в душевно-духовна дрямка, в един вид вътрешно притъпление.

Гарванският лук помага при всички последици от физически, душевен и духовен шок (този шок няма нищо общо с медицинското понятие), независимо от това, дали душевната травма е възникнала още при раждането или едва вчера, от защипване на пръста във вратата на автомобила.

Гарванският лук е най-важният цвят от комбинацията за спешна помощ, понеже той обединява действието на други четири вида цветни есенции. Той неутрализира шокиращите въздействия и по този начин отново дава ход на възстановителните механизми на тялото.

Под „шок" се разбира тук онова пряко енергийно въздействие, което нашата енергийна система не може да неутрализира и отговаря с нарушение на равновесието, независимо от това, дали то е осъзнато от личността или не. В енергий­ната система се задържа всеки „шок" и причинява известна парализа в обхвата на своето въздействие.

Почти всеки човек преживява в течение на времето душевни травми, с които той не може да се справи. Някои от тях се проявяват веднага във физическото тяло. Така например, на една козметичка прекратили внезапно договора за наето­то помещение. От този момент нататък тя получила силни смущения на слуха, докато била излекувана с есенция от гарванския лук.

Други „шокове" се проявяват едва след месеци или години. Възникналото след години заболяване, например артрит, може да бъде свързано с причината само след грижливо проучване.

Различните така наречени психосоматични заболявания се причиняват, както е известно, от неовладяни енергийни травми, понеже всяка личност реагира индивидуално със своя специфична органична слабост.

Отрицателното състояние на гарвански лук по-рядко се проявява като типич­на черта на характера. Хората в това състояние изглеждат често фини и леко потиснати. Те говорят тихо и гласът им затихва още повече към края на изречението. Движат се бавно и понякога имат влечение към магичното и мистич­ното. Съществуват предположения, че при хората от този тип е налице дребно, съдбоносно обременяване, при което играят роля магия, болезнено честолюбие и употреба на дроги.

Душевната заблуда при това състояние се крие във вътрешната съпротива на личността да участва активно в живота.

Вместо да играе ролята си в живота под режисурата на своето Висше Аз, личността се отдръпва от нежеланите за нея неща, затваря се. По този начин се блокират вътрешните фини системи и информацията не преминава през различ­ните нива на енергия. Последицата от това е, че при най-малкото енергийно въздействие системата се претоварва и е като парализирана. Все повече малки части от нея излизат от строя.

Есенцията от гарвански лук събужда личността от нейния душевен унес и я връща към нейното Висше Аз. Тя съживява енергийните връзки, особено в нервната сфера. Личността установява връзки на всички нива, става по-активна и отново може да поема нормални енергийни натоварвания. Жизнеността й нараства, духът й се избистря и тя придобива вътрешна сила.

В ежедневната практика често се употребява есенция от гарвански лук, защото никой днес не е защитен от шокиращи въздействия. Когато използваната до момента комбинация не е дала достатъчен резултат, трябва да се помисли освен за джел и клонеста овсига, още и за гарвански лук. Възможно е системата да е претърпяла неосъзнат шок, който блокира всичко. Тук гарванският лук ще подейства като катализатор.

Като подпомагащо лечение при неподатливите на въздействие психосоматич­ни заболявания гарванският лук често е оказвал поразителен ефект, особено когато е прилаган редовно и продължително - често пъти за няколко месеца. Много често гарванският лук е помагал при чувство за напрежение в гърлото и при нервни смущения в гълтането, т.е. при „шокове" в тази област. При явления на загуба на слух, зрение или при смущения в хода и невъзможност да се захване с нещо, трябва винаги да помислим за гарвански лук.

Хората, които в живота си са употребявали много транквилани приспивателни и пр., получават много добри резултати от прилагането на гарвански лук в комбинация с киселица.

При новородените се препоръчва гарвански лук заедно с орех срещу шок при раждането, за пренагласа към нова форма на съществуване. Някои лечители препоръчват, тази смес да се прибавя към водата за изкъпване на детето.

Гарванският лук е помагал понякога на жени с особено силни менструални кръвотечения. Понеже всяка менструация може да се разглежда като едно малко раждане или като един малък шок.    

Необходимо е да се познава съществената разлика между нокът и гарвански лук:

Нокът: Несъзнателно нежелание да се възприеме някакво минало събитие.

Гарвански лук: Невъзможност да се преодолее едно нараняващо преживяване.

Гарвански лук ключови симптоми.

Последствия на физически, душевни или духовен шок, независимо от давността на събитието. Гарванският лук се явява „Утешител на душата и успокоител на болката" (д-р Беч).

Симптоми в блокирано състояние.

Чувства се нещастен и тъжен, парализиран от грижи след разочарования, лоши новини, злополуки и други шокиращи събития. Те могат да датират още от детството и могат да бъдат неосъзнати. Неприятните преживявания остават дълго в съзнанието. В тежки моменти не може да приеме утеха. Трудно му е да се справи вътрешно с преживяното.

Възможни са някои съпровождащи явления от страна на тялото: колеблива походка, безчувственост, дрезгав глас.

Изумява го безочието на някои личности.

Потенциал в трансформирано състояние.

Вътрешна активност, духовна яснота и вътрешна сила. Добро приспособяване на нервната система към енергийните промени. Бързо възстановяване на силите.

Подпомагащи препоръки при отрицателно състояние

Не е възможно подпомагане в острото състояние. За късните последици може да се използва лимфен дренаж, както и лечебни методи срещу енергийни травми.

Мисли за положителна настройка: „освобождавам блокираните енергии", „цяла­та ми система диша", „главата ми е бистра и ясна", „вътре в мене е възстановена напълно връзката между всички нива"

Физически симптоми: истерични симптоми като невъзможност да вървиш – виждаш - чуваш след травмираща случка, внезапно сърцебиене, треперене, внезапно изпотяване загуба на съзнание, липса на глас,”пробождания в сърцето”, сърдечна невроза, безсъние, стомашни болки
Производител: Healingherbs Ltd, Англия

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Тагове: