ТРОЙЧАТКА ТИНКТУРА 100мл.

при глисти, рак, детоксикация на целия организъм, противопаразитно действие

  Цена: 16.90лв.

 ТРОЙЧАТКА , Тинктура 100мл

Juglans regia, Artemisia annua, Syzygium aromaticum

Действие: Благоприятства детоксикацията на храносмилателния тракт, черния дроб, жлъчката и на целия организъм. Противопаразитно действие.Според изследванията на д-р Хулда Кларк посочената комбинация лекува рак, кисти, тумори.

Състав: Съдържание на максимална дневна доза от 60 капки 240 мг карамфил, 350 мг сладък пелин, 10 мг зелен орех.*По описаната схема! 1ml съдържа 1ml тинктура от Тройчатка 1:5, еквивалентен на 250мг сухо вещество. Етанол 66% об./об.

Без лекарско предписание.

Приложение: Перорално - Пие се по схема: 1ви ден - 1 капка в 100мл вода, 2ри ден - 2 капки и така с всеки ден се увеличават капките с 1бр до 7 ден / 7 капки /. На 8 ден употребете 60 капки, в 200 мл вода. След 8-ми ден, употребявайте един път седмично по 60 капки, до приключване на тинктурата. Прилагайте 2 пъти годишно.

Предупреждения: Да не се употребява от бременни, кърмачки и под 18 години; Да не се употребява при възпалителни заболявания на стомаха, при болести на щитовидната жлеза, индивидуална непоносимост! ***Добавката има силно горчив вкус, това е поради съдържанието на пелин, който е най-горчивото вещество на нашата планета и който е една от най-благоприятните лековити билки за човека.

*Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Производител: "Биохерба Р ЕООД " (Българска Билка 1893 ООД), с.Руен, ул.Църковна №5;

Свързани продукти

РОЗА - цвят РОЗА - цвят

Тагове: