Warning: get_headers(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/slivarov/aptekastella.com/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 609

Warning: get_headers(): This function may only be used against URLs in /home/slivarov/aptekastella.com/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 609

Warning: get_headers(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/slivarov/aptekastella.com/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 609

Warning: get_headers(): This function may only be used against URLs in /home/slivarov/aptekastella.com/libraries/mavik/thumb/generator.php on line 609

КРИСТАЛЕН ДЕЗОДОРАНТ, АЛУНИТ, СТИПЦА 120гр.

100% натурален продукт,хипоалергенен, против изпотяване

  Цена: 11.90лв.

КРИСТАЛЕН ДЕЗОДОРАНТ, СУХ ДЕЗОДОРАНТ, АЛУНИТ, СТИПЦА 120гр.

Кристалният дезодорант Victoria Bell’s Crystal Deodorant е със 100% натурален състав - естествения минерал с вулканичен произход Алунит (стипца). Лесен е за носене и употреба, затова може да го ползвате вкъщи, на работа, на парти, на път или докато спортувате. Освен това  Victoria Bell’s Crystal Deodorant е и абсолютно безвреден за околната среда и озоновия слой, защото не изпуска CO2 (за разлика от обикновените дезодоранти).

Погрешно е схващането, че телесната миризма се предизвиква от потта и високите летни температури! Тя е вторичен продукт, който се получава при взаимодействието на потта със специфичен вид кожна бактерия, живееща навсякъде около нас.

Как действа  Victoria Bell’s Crystal Deodorant?

unisexТъй като чрез потенето регулираме постоянната телесна температура и изхвърлянето на токсините, не е здравословно да го спираме.  Затова с Victoria Bell’s Crystal Deodorant нанасяме защитен слой, без да запушваме порите, като по този начин създаваме среда, невъзможна за проникването и развитието на  бактерията и така премахваме предпоставките за неприятна миризма по тялото и дрехите.

Тъй като природният кристал е без аромат, без притеснение може да го съчетаете с любимия си парфюм. Освен че не позволява потта да се разлага, действа антибактериално и предпазва от широка гама гъбични и кожно-алергични фактори. Може да се ползва освен като дезодорант, за почистване на мазна кожа и бързо спиране на кървенето при малки рани. Хипоалергенен.

Защо  Victoria Bell’s Crystal Deodorant, а не обикновените дезодоранти?

24-hoursПознатите ни досега  дезодоранти  са създадени на базата на различни алуминиеви съединения и изкуствено създадени химикали, които проникват през кожата и имат доказано вредно въздействие върху човешкия организъм и могат да предизвикат алергии, обриви, неразположение и др.

В днешното все по-забързано,  продължително и напрегнато ежедневие всеки от нас се нуждае от все по-дълготрайна защита. Именно затова революционната формула на Victoria Bell’s Crystal Deodorant Ви предпазва от неприятната миризма цели 24 часа. Оставате свежи и сигурни в себе си, независимо къде сте и какво правите.

Victoria Bell’s Crystal Deodorant ще Ви помогне да се справите и с друг неприятен за всички ни проблем – следите от дeзoдорант по дрехите. С този кристален дезодорант  завинаги ще забравите за тях, защото той никога няма да остави каквото и да е петънце върху облеклото Ви!

Начин на ползване:
Victoria Bell’s Crystal Deodorant е лесен за употреба и съхранение. Намокрете го съвсем леко и нанесете върху кожата.
За максимален ефект се препоръчва използването на дезодоранта веднага след къпане – тогава се нанася на мократа кожа.
Victoria Bell’s Crystal Deodorant не изветрява, не губи качествата си ако го забравите отворен и може без проблеми да стои в банята, без да се oвлажни!

Производител: Victoria Bell’s

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Тагове: