БИОТЕН НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50мл.

обогатен със 100% естествен екстракт от череша

Цена: 6.90лв.

БИОТЕН НОЩЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ 50мл.

Нощният крем bioten SKIN DEFENCE, е обогатен със 100% естествен екстракт от череша - активен антиоксидант с подхранващи свойства, добит чрез екологични методи, който осигурява защита от преждевременно стареене на кожата и подобрява нейния външен вид. Специалният комплекс PRO-ELASKIN с морски произход, стимулира синтеза на колаген и еластин, подобрява овлажняването и еластичността на кожата, подпомага клетъчната регенерация и осигурява съвременна защита против бръчки.

Био активни съставки:

PRO-ELASKIN съдържа аминокиселини от морски еластин, морски гликоген, гликозаминогликани и хиалуронова киселина, съставки които стимулират синтеза на колаген и еластин, съхраняват енергията на клетките и подобряват способността на кожата да задържа влагата.

Действие:Еластинът е протеина на кожата, отговорен за нейните еластичност, тонус и текстура. Благодарение на морския еластин, съдържащ се в комплекса PRO-ELASKIN, кожата се снабдява с хранителни елементи и аминокиселини, които ще се използват от фибробластите за производство на нови фибри на еластин и колаген. По този начин в клетките се доставя био-налични вещества, подобни на тези намиращи се в кожата. Като резултат на това, синтезът на нов и фибри на колаген и еластин се подобрява, здравината и еластичността на кожата се повишава. Морският гликоген пък е енергиен източник, който стимулира клетъчното възстановяване. Синтеза и съхраняването на гликогена е една от основните функции на епидермиса. Неговата енергия се използва в процесите за възстановяване на кожата. В допълнение на това гликогенът е познат като специфичен "анти-стрес" агент, тъй като той участва не само във възстановителните процеси, но и в превантивните. Гликозаминогликаните и хиалуроновата киселина помагат фибрите на колагена да задържат водата и осигуряват влага на епидермиса. Така тези съставки подобряват задържането на влагата и еластичността на тъканите, като в същото време предпазват от стреса от външните неблагоприятни условия и подпомагат намаляването появата на бръчките.

Клинично доказани резултати: след 28 дни повърхността на бръчките намалява до 44%*. Кожата е по-стегната и се чувства регенерирана.**

*Клинично изследване и **самооценка под дерматологичен контрол, 20 жени, 35-45 годишни.

Употреба: Нанасяйте вечер на почистени лице и шия. Масажирайте нежно с кръгови движения, за по-добро попиване в кожата.

Производител: Sarantis-France

Тагове: