ЛАВАНДУЛОВА ВОДА СПРЕЙ 100мл.

при акне, ухапване, в сладкарството, против молци, антидепресант

Цена: 3.90лв.    няма наличност

ЛАВАНДУЛОВА ВОДА СПРЕЙ 100мл.

Състав: 100% натурална лавандулова вода получена чрез дестилация.

Действие: антибакктериално, овлажняващо, тонизиращо и антиалергично действие. За почистване и хидратиране на всеки тип кожа, за младежка кожа, склонна към акне, за релаксация и аромотерапия, освежаване на въздуха и дрехите, предпазва от молци, при кожни раздразнения, ухапване от насекоми, ароматизиране на сладкиши и напитки. Терапевтична, почистваща и пречистваща ароматична вода, с антивъзпалителни свойства, предотвратяващи появата на акне, помага при застаряваща кожа, овлажнява, успокоява, отпуска, хармонизира, естествен аналгетик и антидепресант, подчертава отличителния вкус на храни и напитки.

Приложение:

Грижа за кожата и косата:

 Почистващо, енергизиращо и тонизиращо действие за всички типове кожа – чудесен завършек на ежедневните Ви почистващи и освежаващи процедури. Използвайте тази ароматна омара да омекотите и хидратирате кожата и косата си и да се поглезите с магнетичния лавандулов аромат.

 Ароматерапия:

 Подмладяващото ухание ободрява духа и хармонизира ума. Може да се използва за повишаване на концентрацията и подобряване на вътрешното равновесие. Използвайте като добавка във ваната за облекчение от стрес или напръскайте стаята, спалното бельо и дрехите си.

 В домакинството:

 Лавандуловата вода може да се използва като универсално, нетоксично, безвредно за Земята домакинско почистващо средство. Подходящо за почти всички видове почистване. - Парно гладенеДобавете 5мл лавандулова вода към обикновената вода в ютията, за да придадете на спалното си бельо и дрехите си божествен аромат. Освен това, лавандуловата вода предпазва дрехите от молци и е известно, че отблъсква комари, мухи и други насекоми.

Производител: Дамасцена ЕООД, с. Скобелево

 

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

 

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

 

 

 

Свързани продукти

БЛАТЕН ТЪЖНИК – стрък БЛАТЕН ТЪЖНИК – стрък

Тагове: