БЪЛГАРСКА ЗЕЛЕНА ХУМА НА ПРАХ 250гр.

при мазна коса и кожа, за пиене, детоксикиращо

  Цена: 4.20лв.

БЪЛГАРСКА ЗЕЛЕНА ХУМА НА ПРАХ АВИА 250гр.

ръчно мляна, добита без допир с метал

Зелената хума е мощно козметично и помощно средство. Основната и съставка са частици на силициевия двуокис. Тя дължи своя цвят на железния оксид. Има свойство да извлича мазнините от кожата и косата. Благодарение на абсорбиращото си действие, тя поглъща всички отрови, токсини, патогенни микроби, като ги извежда от тялото.

Зелената хума помага при вътрешни болести, трудно зарастващи рани, циреи, навяхвания, контузии, разширени вени, отоци, обриви, екземи, херпеси и гъбички на краката. Подобрява цялостния баланс на организма. Укрепва имунната система. Употребява се под формата на маски за лице, лапи, налагания, втривания и хумена вода.

Ползи от пиенето на Зелена хума (Бентонит) според Книшински в The Clay Cure (Healing Arts Press, 1998): " подобряване работата на червата, освобождаване от хроничен запек, диария, лошо храносмилане и язви, повишаване на физическата енергия, подобряване на цвета на лицето, блестящи очи, повишена бдителност, емоционално зареждане, подобряване на тъканите и венците и повишена устойчивост към инфекции. Глината влияе на работата на целия организъм. Нито една част на тялото не остава недокосната от лечебните свойства и енергия на глината. Редовният прием на течна глина (обикновено от 1 до 3 супени лъжици дневно в разделени дози) може да доведе до много други ползи, включително и излекуване от паразити на червата, алергии и облекчение на сенна треска/хрема (hay fever) и премахването на анемия и акне. Например, глината помага при анемия тъй като съдържа и двата вида желязо (ferrous and ferric) в лесно усвоима форма, намалява дискомфорта от алергии, като най-бързо неутрализира алергените, причинители на алергични реакции, намалява киселините и нарушеното храносмилане чрез абсорбиране на излишъка от стомашни киселини. Най-добрият начин да се пие глина е на празен стомах или най-малко един час преди или след хранене или непосредствено преди сън вечер. Като цяло е препоръчително да се започне с една супена лъжица дневно, смесена с малко количество сок. Наблюдавайте резултатите една седмица, а след това постепенно увеличете дозата на не повече от четири супени лъжици дневно, разделена на няколко приема. Консумация на глината може да бъде като ежегодно пролетно прочистване на стомашно-чревния тракт или може да бъде с насоченост за лечение от различни болести. "

Псилиум хуск (Psyllium Husk) и Бентонит (Bentonite)е един от най-лесните и най-ефективни начини за почистване на храносмилателната система.

Да не се използват метални съдове и лъжици. Преди употреба е желателно хумата да престои на слънце.

Производител: Бредис ООД, гр. Варна

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Свързани продукти

БЛАТЕН АИР – корен БЛАТЕН АИР – корен

Тагове: