ВИТАМИН Б-17 КОМПЛЕКС 60капс.

ефективен в профилактиката и борбата с рак

  Цена: 53.90лв.

ВИТАМИН Б-17 КОМПЛЕКС 60капс.

С активна съставка „Леатрил”

100 % натурален продукт, съдържащ vitamin B17 и бета-глюкани

Основният компонент на B17 КОМПЛЕКС са сушени кайсиеви ядки, съдържащи активно вещество витамин B17 (наричан също Леатрил или Амигдалин), което е било открито през 1950 г. от американския химик Ърнест Кребс. Другите компоненти на B17 КОМПЛЕКС са гъбите Кладница (Oyster mushroom) и Рейши - лечебни гъби, които съдържат бета-глюкани, активни вещества, стимулиращи регенерацията на клетките - засилват тяхното възпроизводство и повишават имунитета.

B17 КОМПЛЕКС съдържа основния източник на витамин B17 - кайсиеви ядки и кайсиево масло, също Кладница, Рейши и Облепиха, плодове, които помагат за повишаване на естествения имунитет на организма. Кладницата влияе положително върху кръвната захар и нивата на мазнините, както и кръвното налягане. Облепихата има благоприятен ефект върху съдовата еластичност и способността за съсирване на кръвта. Високо съдържание на фибри, идващо от гъбите пък има благотворен ефект върху чревната перисталтика.

Още преди много години в семената от бадеми е открито едно вещество, за което казват, че убива раковите клетки. т.нар. Витамин В17 се съдържа и в големи количества и в Кайсиевите костилки (семена). Години наред това вещество е било смятано за витамин и дори са го причислили към витамините от група В под номер 17. Съвременните проучвания обаче показали, че това вещество по-скоро принадлежи към витаминоподобните съединения. Разбира се това не омаловажава и не намалява здравословните му ползи.

Витамин В17 е известен още под наименованието амигдалин и е изграден е от две захарни молекули –цианид и бензалдехид. Витамин В17 е много добро химиотерапевтично средство, което може да действа избирателно върху клетките. Той унищожава раковите клетки и по никакъв начин не уврежда здравите. Витамин b17 (амигдалин) се смята, че може да пребори рака. Ефикасен при много ракови заболявания. -

Комбинацията от тези активни вещества ви предоставя комплексна хранителна добавка, която повишава имунитета, укрепва здравето, създава жизненост и енергичност.

B17 КОМПЛЕКС подходящ за:

  • повишаване имунитета на организма
  • регулиране на нивото на захар и мазнини, както и кръвното налягане
  • подобряване гъвкавостта и пропускливостта на кръвоносните съдове, както и способността за кръвосъсирване
  • диабет
  • профилактика и спомагателно лечение при онкологични/ракови заболявания
  • има положителен ефект при химиотерапия

Активни съставки: Витамин B17 – Леатрил, съдържащ се в кайсиевите ядки, Бета глюкан, съдържащ се в гъбите Кладница и Рейши

Състав: 1 желатинова капсула съдържа 495 мг смес от B17 КОМПЛЕКС (прах от кайсиеви ядки), под формата на прах сушени плодове Облепиха (Hippophae rhamnoides), прах от лиофилизирана гъба Рейши (Ганодерма луцидум), прах от гъба Кладница (Pleurotus ostreatus) и масло от кайсия ядки, без примеси.

160 мг - кайсиеви ядки, 68.88 мг - бета-глюкани

Препоръчителна доза:

1-2 капсули два пъти дневно преди хранене в продължение на 3-6 месеца. Капсулите се поглъщат цели с вода. Може и да са разделят и съдържанието да се добави в храната или водата.

Опаковка: 60 капсули

Предупреждения: Хранителна добавка, Не е подходящ за деца под 3 години, бременни и кърмещи жени

Да се съхранява на място, недостъпно за деца, Не е заместител на разнообразното хранене,  Да не се превишава препоръчваната дневна доза, Да се ​​съхранява на сухо място при температура под 25 ° C, Използвайте капсулата веднага след изваждане от опаковката

Фирма разпространител за България: „Глобал Хелт” ООД

Произведено в Чехия

 

Можете да поръчате от ТУК и да разгледате

още продукти от нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Свързани продукти

БЪЗАК – плод БЪЗАК – плод

Тагове: