НЕВРОХЕЛТ 150мг.,40капс.

стимулира мозъчните функции след инсулт, при натоварване, помага при безсъние

 Цена: 39.00лв.

НЕВРОХЕЛТ 150мг.,40капс.

НЕВРОХЕЛТ Стимулира мозъчните функции след инсулт, при натоварване, тежки инциденти и увреждания

Действието на гъбата Лъвска грива /Hericium Erinaceus/ е едно от най-големите открития в природната медицина през последните години. Учените са разкрили възможността й да възстановява нервните тъкани. Тя съдържа молекули, познати като еринацини и хериценони,две съединения, за които се смята, че стимулират растежния фактор на невроните (NGF). Ниското молекулярно тегло на този протеин в Лъвската грива позволява, регенериращите съединения от тази гъба да преминават през кръвно-мозъчната бариера. По този начин се получава стимулирането и възстановяването на нервните клетки в самия мозък.

Затова Лъвската грива се използва в Китай при:

Деменция

Инсулт

Множествена склероза

Болестта на Алцхаймер

Мускулна дистрофия

Сенилност

Болестта на Паркинсон

Други неврологични проблеми

Лъвската грива /Hericium Erinaceus/ се използва от години в традиционната китайска медицина, има доказан ефект и се прилага, дори когато другите средства не помогат. Изследванията показват, че Лъвската грива оказва благоприятно въздействие за здравето на храносмилателния тракт, за стимулиране на имунната система, също така има и антибактериални и противовъзпалителни свойства.

Освен Лъвска грива в комплекса са включени и 3 от най-добрите за здравето китайски гъби за още по-ефективно действие: Шийтаке (Shiitake), Рейши (Ganoderma lucidium), Копринка (Coprinus comatus).

Неврохелт е продукт изцяло от лиофилизирани гъби под формата на капсули, 100% натурален гъбен продукт, без никакви примеси, в природно усвоими капсули!

Състав: Лиофилизирана смес от изсушени гъби: Шийтаке – (Lentinula edodes), Херициум (Hericium Erinaceus), Копринус (Coprinus Comatus), Рейши (Ganoderma Lucidum), фибри, антислепващи агенти (микрокристална целулоза, магнезиев стеарат).

Предназначение: НевроХелт (NeuroHealth) действа благоприятно при стрес и безсъние. Допринася за здрава нервна система.

Начин на употреба: Препоръчва се 2 пъти на ден, по 1 капсула, преди хранене. Консумира се с по една чаша вода. За максимален ефект се препоръчва приемът да продължи 2-3 месеца.

Препоръчителната дневна доза от 2 капсули съдържа:

НевроХелт (NeuroHealth)хранителна добавка За 1 капсула(дневната доза) За 2 капсули(дневната доза) % от референтните стойности (RDA)

Lentinula edodes – Шийтаке;Hericium Erinaceus – Херициум;Coprinus Comatus – Копринус; Ganoderma Lucidum – Рейши; 150 mg 300 mg **

Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени; Да не се превишава препоръчаната дневна доза; Да не се използва като заместител на разнообразнотохранене; Да се съхранява на място недостъпно за деца;

Противопоказания: При свръхчувствителност към някоя от съставките. Не се препоръчва на деца, бременни и кърмещи жени.

Съхранение: В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25 С.

Опаковка: 40 капсули по ~ 150 мг.

Фирма разпространител за България: „Глобал Хелт” ООД

Произведено в Чехия

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Тагове: