ФЛЕКСИ ЖИВОТИНСКИ ЖЕЛАТИН 250гр.

за уплътняване на костната маса, възстановяване на ставния хрущял

Цена: 18.00лв.

ФЛЕКСИ ЖИВОТИНСКИ ЖЕЛАТИН 250гр.

Колагеновият протеин (Flexy), съставен главно от желатин е най-често срещания жизнен протеин в структурата на бозайниците. Желатиновият хидролизат (Flexy) (колагенов протеин) се произвежда от избрани колагенови компоненти. Използваните суровини са телешки и свински цепени кожи, получени от професионални кланици, одобрени от медицинските власти власти за човешка консумация. От много време желатиновият хидролизат (Flexy) се счита за много полезен за поддържане на ставите в човешкото тяло.

Flexy е диетична хранителна добавка, която може да подпомогне съхранението и повторното изграждане на колагена като предпазва частичното износване и разкъсване на гъвкавите връзки в човешкото тяло. Flexy се произвежда посредством уникален ензимен хидролизен процес, в резултат на който се получава продукт с много ниско молелулно тегло. Готовата прахообразна форма е изключително стабилно агломерирана чрез прахово сушене. Основата на Flexy е хидролизиран колаген, протеина на който е изграден от 19 различни аминокиселини свързани с пептидни връзки в къси молекулни вериги с тройна спираловидна структура. Поради изключително ниското молекулно тегло, дозирани количества Flexy могат да се поемат в храносмилателният тракт без проблем. Flexy е една от най-съвременно изпробваните хранителни добавки предлагани на пазара и се доказва като напълно безвреден продукт.

Ежедневното натоварване на ставите, а още повече травмите, карат доста хора да страдат при ходене или движение. Болката в опорно-двигателният апарат понякога отшумява, ако оставим в покой болезнените стави, но кой може да си го позволи в днешното забързано време? Всеки я е изпитвал на младини от претоварване, неудобна поза или еднотипни движения. Хората с остеоартрит и ревматоиден артрит, както и скованост в ставите могат да добавят още един изключително полезен болкоуспокояващ продукт.

 • спомага за уплътняване на костната маса;
 • има положително въздействие върху колагеновата структура на ставните връзки;
 • се усвоява лесно от организма;
 • подпомага поддържането на здрави ставни връзки, хрущяли и сухожилия;
 • подхранва кожата, косата, ноктите и зъбите;
 • одобрен като здравословна храна;
 • подобрява подвижността на ставите;
 • спомага възстановяването на износените хрущяли;
 • при травми на опорно-двигателният апарат;
 • за хора извършващи тежък физически труд;
 • за активно спортуващи.

Указания за употреба: Приема се 10 гр. дневно като се разтваря в плодова или млечна напитка. Продуктът се препоръчва на хора, страдащи от ставни или костни смущения, спортисти и хора, грижещи се за красотата на своята коса, кожа и нокти.

Производител: Германия

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Свързани продукти

РЕПЕЙ - корен РЕПЕЙ - корен

Тагове: