АЛОЕ ВЕРА 99.6% ЧИСТ НАТУРАЛЕН СОК 500мл.

мощен имуностимулант

Цена: 16.90лв.

АЛОЕ ВЕРА 99.6% ЧИСТ НАТУРАЛЕН СОК АБО ФАРМА 500мл.

99.6 % чист натурален сок - 500 ml с Витамини С, B5, В6, В7 и В12

Предназначение: Сокът от сърцевината на Алое Вера е безценен дар от боговете, даващ на тялото скъпоценни градивни вещества. Съдържа около 160 известни съставки полезни за организма. Има доказано имуномодулиращо, антиоксидантно, противовъзпалително, противотуморно действие. Подобрява обменните процеси в организма има противоалергично, антибактериално, болкоуспокояващо, регенеративно действие. Подобрява храносмилателната и отделителната системи и еластичността на кръвоносните съдове. Повлиява положително подвижността на ставите и мускулите.

Витамините от група В допринасят за нормалното функциониране на нервната система, за нормалното образуване на червени кръвни телца, за нормалния синтез на цистеин. Витамин В6 допринася за регулирането на хормоналната дейност. Витамин В12 участва в процеса на делене на клетките. Пантотеновата киселина допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, за намаляване на чувството на отпадналост и умора. Биотинът допринася за поддържането на нормалното състояние на косата и кожата, за нормалната функция на имунната система, за защитата на клетките от оксидативен стрес, за образуването на колаген, за нормалната функция на зъбите, костите, хрущяла и кръвоносните съдове. Витамин С увеличава усвояването на желязото.

Използваното растение Алое Вера(Barbadensis Miller) в този продукт има сертификат от Международния научен съвет за Алое Вера(ASC)!

Съставки: 99.6 % сок от Алое Вера (Barbadensis Miller) контролирано обогатен с витамини (виж таблицата). Киселинен агент: лимонена киселина. Консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат.

Съставки            в 60мл  100 мл  *ПДП

активни съставки                                        

Алое Вера        59,76мл               99,6 мл               

Витамин В6(Пиридоксин)         2.4 mg  4mg       120 %

Витамин В12(Цианокобаламин)           3.6 μg    6 µg       360 %

Биотин (D-Биотин)       160 μg   267 µg   107 %

Пантеонова к-на

/Калциев D-пантотенат/           7.2 mg  12mg     120%

Витамин С /L-аскорбинова к-на/          15 mg   25mg     25mg

 

*ПДП=Препоръчителен Дневен прием

Натуралните съставки са предмет на естествени изменения.

Препоръчителен прием: Приемайте 3 пъти на ден по около 20 мл. Пресният сок от Алое Вера е ценна хранителна добавка и е допълнение към един здравословен начин на хранене. Съхранявайте на хладно и тъмно място. Разклатете добре преди употреба. След отваряне съхранявайте в хладилник. Изконсумирайте в рамките на 14 дни. Може да се приема от диабетици.

Забележка: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и на здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за деца.

Нетно тегло: 500 ml

Производител: Medicura Naturprodukte AG, Burglauer, Германия

Вносител: Техноком ТрейдООД

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

 

Свързани продукти

БЛАТЕН АИР – корен БЛАТЕН АИР – корен

Тагове: