МАСЛО ПРОТИВ ГЪБИЧКИ РИВАНА 10мл.

при гъбички на кожата и ноктите

  Цена: 8.50лв.

МАСЛО ПРОТИВ ГЪБИЧКИ РИВАНА 10мл.

Състав: етерични масла от чаено дърво, лимон, лавандула

Композицията помага за премахване на гъбични инфекции по тялото – кожата на ръцете, краката и ноктите. Действа успокоително , противовъзпалително, обезболяващо, бактерицидно. Гъбичните инфекции се появява на топли и влажни места най-често около и между пръстите на краката. Неутрализира неприятната миризма и потта по краката.

Спокойна кожа – здраво тяло – спокоен дух – щастлив човек!

Употреба:

Вани за крака и ръце: 6,8 капки  от композицията „против гъбички“ се капват  в леген с топла вода и постовете ръцете или краката вътре- за 10,15 минути.- за борба против гъбички, почистване и дезодориране на краката. За профилактика се прави една вана седмично. С лечебна цел 2-3 вани седмично. Продължителност на процедурата от 10 до 15минути Температурата на водата – около 37 градуса по Целзий. Продуктът има уникални антисептични и дезинфекционни качества, благодарение на  маслата от чаено дърво, лавандула и лимон.

Директно нанасяне:  накапите 1,2 капки от композицията „против Гъбички“  дирекно върху засегнатата от гъбична инфекция област. Нанасяйте сутрин и вечер.

Масаж: върху кожата на краката и между пръстите втривайте смес от 50мл базово масло /бадем , пшеничен зародиш , жожоба/ с 25 капки от композицията „против гъбички” 1-2 пъти дневно.

Противопоказно за лица с индивидуална непоносимост към етерични масла от чаено дърво, лимон, лавандула

Внимание! Високо концентрирано! Съхранява се добре затворено.на място без пряка слънчева светлина. Пазете от деца! Не се приема вътрешно!

Производител: Ривана, Пловдив

Тагове: