МАСЛО ОТ ЖАСМИН ЕЛЕГАНС 10мл.

При депресия, импотентност, в козметиката за заличаване на белези, бръчки, стрии

  Цена: 4.50лв.

  МАСЛО ОТ ЖАСМИН ЕЛЕГАНС 10мл.

100% етерично масло

Маслото великолепно помага при постменструален синдром,гинекологични заболявания, нормализира менструалния цикъл, отстранява даже родилни болки. Стимулира лактацията. То влияе положително на ендокринната система на човека, стимулира отделянето на хормоните инсулин, тироксин и триодтиронин, повишава нивото на кортизол и полови хормони. Силен афродизиак. Еротичното въздействие на маслото е изразено в усилване на половото влечение, отстранява фригидност, импотенция и преждевременна еякулация. В козметиката маслото от жасмин се използва за обогатяване на козметични средства, предназначени за суха и чувствителна кожа. Маслото увеличава еластичността на кожата, спомага за отстраняване на белези и стрии, отстранява дерматити, екземи, алергични обриви, има подмладяващ и освежаващ ефект, леко избелва кожата. Укрепва имунитета. Подобрява кръвообращението, премахва спазми, ефикасно при заболявания на дихателната система. Следдните изследвания говорят за висока антииоксидантна, антиканцерогенна и радиопротекторна активност на маслото. Масло на средната нота. Енергетика на маслото: жасминът е символ на романтиката и любовта. Това е женски аромат. Той отстранява фригидност и усилва чувствеността. Разкрепостява свенливите натури, усилва взаиморазбирането на партньорите10мл.

Произведено за: Екомет 90

  Приложение:

 • За възстановяване на увереността, оптимизма и жизнеността използвайте 3-5 капки в дифузор или 8-10 капки във водна баня.
 • За продължителна кашлица използвайте 3-5 капки в парна инхалация.
 • За облекчаване на нервност, напрежение и депресия използвайте 3-5 капки в дифузор или 8-10 капки във водна баня.
 • За да насърчите мъжката плодовитост добавете 3-5 капки в 20-30 грама масло разтворител, 8-10 капки във водна баня или 3-5 капки в дифузор.
 • За облекчаване на главоболие, предменструален синдром, стрес и напрежение, използвайте 8-10 капки във водна баня.
 • За засилване на контракциите по време на раждане и облекчаване на болката, използвайте 3-5 капки в дифозор поставен в родилната стая.
 • За увеличаване притока на кърма при родилките, използвайте 8-10 капки във водна баня, 3-5 капки в дифузор или 3-5 капки в масло разтворител.
 • За благоприятно въздействие върху либидото на мъжете и жените, използвайте 3-5 капки в дифузер или 8-10 капки във водна баня.
 • За мускулни спазми и навяхвания, смесете 3-5 капки в 20-30 грама масло разтворител и масажирайте засегнатите зони.
 • За следродилна депресия разбъркайте 3-5 капки в 20-30 грама масло разтворители масажирайте тялото. Може и да добавите 8-10 капки във водна баня или 3-5 капки в дифузор.
 • За тонизиране на кожата разбъркайте няколко капки с лосион за лице. Стимулира растежа на клетките и елестичността на кожата.
 • За облекчаване на стреса и напрежението използвайте 2-3 капки в дифузер или20 капки в 20-30 грама масло разтворител и си направете релаксиращ масаж.
 • При респираторни проблеми, поставете 5 капки в парна инхалация. Действа успокояващо на бронхите и спазмите.

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Тагове: