ЧАЕВЕЦ - МЛЕЧЕН КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО 20мл.

 

УНИКАЛЕН ПРОДУКТ!!!

Цена: 5.50лв. 

ЧАЕВЕЦ - МЛЕЧЕН КОНКРЕТ С МАСЛО ОТ ЧАЕНО ДЪРВО 20мл.

ЧАЕВЕЦА... " ПЪРВА ПОМОЩ " ВЪВ ВАШИЯ ДОМ !!!

ПРОСТОТО МУ И СИГУРНО ПРИЛОЖЕНИЕ го прави задължителна част от домашната аптека за първа помощ.

Този страхотен продукт от маслото на австралийското чаено дърво се получава чрез дестилация на чаени листа и се счита за едно от най-важните антисептични и антибактериални етерични масла.В крема на фирмата Д-р Фьорстер е направена идеална комбинация от доброто въздействие на животинската мазнина, специфичните качества на чаените субстанции и тръпчивия натурален аромат на чаеното масло.Защитен и подхранващ крем.Подходящ за чувствителна кожа.Не съдържа консерванти и парфюм.

Приложение:

- Лекува кожата в дълбочина. Има невероятен ефект при премахване на акне, циреи, брадавици, бенки и рани.

Всякакви рани ( ударни, операционни, декубитални - от залежаване ) се дезинфекцират и лесно заздравяват.Прониква през кожата до иначе недостъпни зони.

- Особено ефективен при гъбични инфекции на краката, ноктите, влагалището (кандида) и др.

- Изключително въздействие при псориазис, алергии, екземи, лишеи, неправилна пигментация.

- Не позволява възпаления при ухапвания от насекоми, успокоява сърбежа.

- Незаменимо при изгаряния (топлинни, слънчеви). При самото изгаряне първо се отнема температурата с кисело мляко и после с крема.Не позволява никакво увреждане на кожата.

- Изключителен ефект при хемороиди - вътрешни, външни, кървящи фистули.

- Лечение на херпеси (включително Херпес Зостер).

- Лечение на хрема и синузит.Особено подходящ за малки деца, не изсушава лигавицата.

- Облекчава състоянието при псориазис и подсичане при бебета и възрастни.

Начин на употреба: Според нуждите се нанася на тънък слой върху почистена кожа.Да не се използва за лице при бебета.

Състав: Петролат, течен парафин, масло от листа на австралийското чаено дърво.

Кратка история: В течение на много векове аборигените в Австралия са използвали чудодейното дърво Malaleuca alternifolia с лечебна цел. Първият европеец научил за удивителните му свойства, бил известният пътешественик Джеймс Кук.По време на експедицията през 1770 г.той видял как аборигените използват за рани намачкани листа от дървото и приготвят настойка за лекуване на скорбут, кожни заболявания, слънчеви изгаряния, тропични инфекции, ухапвания от змии и т. н. Тъй като на външен вид настойката приличала на чаена запарка, капитанът нарекъл дървото "Чаено дърво". Австралийските аборигени смятали, че "човек може да бъде здрав само ако е на чист въздух".С течение на времето хората се научили да извличат от австралийското чаено дърво етерично масло, концентрирало в себе си всички негови лечебни свойства и жизнена сила.

Съвременната наука за първи път е изследвала лечебните свойства на маслото от чаено дърво през 1925 г.Било устаноевено, че по своята антисептична активност етеричното масло от чаено дърво е 100 пъти по-силно от карболовата киселина и е абсолютно безвредно.Маслото от чаено дърво получило оценката "силнодействащ продукт, проверен при лекуване на редица септични процеси, който не е отровен и не дразни".

От този момент лекарите започнали да го използват за дезинфекция на порезни и други рани, при цистит, гъбични инфекции, заболявания на кожата и носоглътката. През 1937 г.било открито още едно негово фантастично свойство: при наличие на кръв и други вещества с органичен произход антисептичните му свойства се увеличават с 10-20 %.По време на Втората световна война маслото от чаено дърво било включено в аптечките на войниците, които воювали в Египет. С него мажели раните за дезинфекция и бързо зарастване.

По време на войната австралийското правителство смятало маслото от чаено дърво за толкова важно антисептично средство, че освобождавало от военна служба хората, които се занимавали с производството му. При изучаване на австралийския пазар било установено, че на практика маслото от чаено дърво може да се прилага при всички болести.Затова го наричат "бърза помощ" и "аптека в един флакон".

Благодарение на неговата универсалност в наши дни маслото се използва в цял свят и с всеки изминат ден завоюва все по-голяма популярност.

Търсенето му е толкова голямо, че сега е лидер на етеричните масла.

Маслото от чаено дърво (ароматът му е свеж и силен,прилича на аромата на евкалипта) се използва много ефективно в ароматерапията.

То има повече от 100 лечебни съставки, които поотделно не са активни.

Именно синергичното съчетание на антисептичните и проникващите му свойства в продукта Чаевец го правят уникално.

Производител: Д-р Фьорстер, Германия

 

Можете да поръчате от ТУК или да разгледате

още продукти на нашия ОН-ЛАЙН МАГАЗИН

Свързани продукти

БЛАТЕН ТЪЖНИК – стрък БЛАТЕН ТЪЖНИК – стрък

Тагове: