ХЪНИБУШ ЧАЙ НАСИПЕН ЛЕЧИТЕЛ 50гр.

вълшебният чай

  Цена: 1.59лв.

  ХЪНИБУШ ЧАЙ НАСИПЕН ЛЕЧИТЕЛ 50гр.

Състав: листа от Cyclopia Intermedia – Хъни буш (Меден храст). Това е изключително рядко растение, срещащо се само в планинските части на Източен Кейп (ЮАР). Принадлежи към семейството на Ройбос. Има изключително приятен аромат и естествено сладък вкус.

Описание: Чаят от Хъни буш е богат на изофлавони, куместани, лутеолин, флавони и много други биоактивни флавоноиди. Установено е, че тези съединения имат антиоксидантни свойства. Те съдействат за регулацията на менструалния цикъл при жените и намаляват риска от рак на гърдата и матката, а също и от остеопороза. Понижават риска от рак на простатата при мъжете. Флавоноидите оказват благоприятен ефект върху мастната и въглехидратната обмяна и съдействат за поддържането на здравословни нива на холестерола и глюкозата в кръвта. Проявяват антимикробни, антивирусни и противогъбични свойства. Биоактивните вещества в чая от Хъни буш подпомагат детоксикацията на организма и съдействат за защита на черния дроб от вредни въздействия. Стимулират функцията на червата и намаляват риска от запек. Успокояват при стресови ситуации и нервно напрежение, потискат влечението към сладки храни.

Чаят Хъни буш е напълно натурален, без никакви консерванти, изкуствени оцветители и стимуланти. Не съдържа кофеин. Може да се консумира в неограничени количества. Чудесно се комбинира с Ройбос.

Начин на употреба: 1 филтърно пакетче се запарва в 250 мл гореща вода 5 минути.
Вносител: Лечител

Тагове: