РОЙБОС ЧАЙ НАСИПЕН ЛЕЧИТЕЛ 50гр.

мощен антиоксидант с антибактериално, антивирусно и противоалергично действие

  Цена: 1.59лв.

  РОЙБОС ЧАЙ НАСИПЕН ЛЕЧИТЕЛ 50гр.

Състав: Листа от Rooibos ( Aspalathus Linearis )

Описание: Ройбос (Rooibos) е уникално растение, което вирее единствено в красивия район Кедърбърг край Кейптаун, Южна Африка. Чаят Ройбос, който предлага “Лечител”, е с гарантирано супер качество (super quality) и се доставя от най-големия производител на този продукт в света – компанията Rooibos Ltd от ЮАР.
Ройбос е напълно натурален и чист, не съдържа добавки, консерванти и оцветители. Той е антиоксидант и ограничава действието на свободните радикали, увреждащи и разрушаващи клетките на организма. Укрепва имунната система и забавя процесите на стареене. 
Притежава антиспазматични свойства и облекчава стомашните болки и колики дори и при бебета.
Ройбос не съдържа кофеин и ес изключително ниски стойности на танини.
Ройбос тонизира кожата, облекчава раздразненията при екзема, обриви и акне, повърхностни наранявания и слънчеви изгаряния. Ройбос е подходяща освежаваща напитка за хора, спазващи диета, тъй като не прибавя калории.
Ройбос не само повишава приемането на желязото от организма, но и самият чай съдържа желязо, калий и мед – минерали, които имат изключително важно значение за добрата обмяна на веществата.
Ройбос е богат на калций, манган и флуорид, необходим за зъбите и костите. Съдържа цинк и алфахидрокси киселини, които допринасят за доброто състояние на кожата, както и магнезий, необходим за нервната система.
Ройбос не съдържа оксалова киселина и може да се пие свободно и от хора, страдащи от камъни в бъбреците.
Ройбос има благоприятен ефект върху регулиране дейността на централната нервна система. Той има успокояващ ефект, но в същото време дава енергия и тонизира организма. Изключително подходящ е за хора, страдащи от повишена раздразнителност и чувствителност, нервно пренапрежение, стрес, нарушения в съня, безсъние, високо кръвно наляганесе

Ройбос може да се пие както топъл, така и студен – той е великолепна освежаваща напитка за целия ден. Може да му добавите мляко, захар, мед и лимон по ваш вкус. Изстуден, се сервира с лед и лимон. Смесете го с плодови сокове или нектар и ще получите чудесни коктейли. Използва се в сладкарството – придава чудесен цвят и аромат. Ройбос е перфектна основа за сосове, супи и задушени ястия, като ги прави по-екзотични и по-здравословни.
Ройбос е прекрасен подарък за всеки. Чаят е безкофеинов, с много малки количества танин и може да се консумира в неограничени количества, включително и от бременни, кърмачки и деца.
Ройбос е чаят на бизнесмените. Хората с натоварена работна програма ценят освежаващото му въздействие и го включват в интензивното си ежедневие като ободряваща и утоляваща жаждата напитка.
Ройбос е особено подходящ за спортисти. Богатото минерално съдържание на чая помага за укрепването на организма, за активното му възстановяване след усилено натоварване. Ройбос е най-доброто разрешение за желаещите да намалят теглото си, като осигурява необходимите дневни количества течност, без да прибавя калории. Включването му в диетичния режим гарантира подсигурен минерален баланс и добър тонус.
Ройбос се отглежда без наторяване, напояване и без използване на каквито и да е химикали.

Начин на употреба: 1ч.л. се вари 2-3мин. в 200мл. вода. Може да се пие по няколко чаши дневно - няма странични ефекти.

Вносител: Лечител

Тагове: